دومین جشنواره ملی «من فناوری هستهای هستم»

علاقهمندان تا 15 بهمنماه فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه دومین جشنواره «من فناوری هستهای هستم» ارسال کنند. بخش ویژه دانشآموزانمحورهای دومین جشنواره «من فناوری هستهای هستم» در بخش دانشآموزی شامل؛ کاربرد فناوری هستهای در صنعت، کاربرد فناوری هستهای در حفظ محیط زیست ( آب، خاک و هوا)، شتابدهندههای ذرات و کاربرد آنها، نیروگاههای
علاقهمندان تا 15 بهمنماه فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه دومین جشنواره «من فناوری هستهای هستم» ارسال کنند.
بخش ویژه دانشآموزان
محورهای دومین جشنواره «من فناوری هستهای هستم» در بخش دانشآموزی شامل؛ کاربرد فناوری هستهای در صنعت، کاربرد فناوری هستهای در حفظ محیط زیست ( آب، خاک و هوا)، شتابدهندههای ذرات و کاربرد آنها، نیروگاههای هستهای: منبع تولید انرژی پاک و مزیت رقابتی برق هستهای در سبد انرژی کشور است و دانشآموزان دوره متوسطه میتوانند به صورت یک نفره و یا در گروههای حداکثر 2 نفره آثار خود را در قالب ویدئو کلیپ به دبیرخانه دومین جشنواره «من فناوری هستهای هستم» ارسال کنند.
ویدئوی ارسالی حداکثر در 5 دقیقه ساخته شود و میتواند در ساختار ارایه شفاهی، داستان، انیمیشن، اینفوگرافیک و … باشد.
بخش ویژه معلمان
محورهای این جشنواره برای معلمان شامل؛ خلاقیت در تدریس مفاهیم هستهای، آموزش نحوه عملکرد یک نیروگاه اتمی و آموزش چرخه سوخت است که معلمان دوره متوسطه باید توصیفات خود از این موضوعات را طی یک ارایه ویدئویی و یا یک درسنامه به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. این توصیفات باید به گونهای باشد که دانشآموزان را به دانش و فناوری هستهای علاقمند سازد.
معلمان میتوانند به صورت یک نفره و یا در گروههای حداکثر 2 نفره آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. درسنامه مصور حداکثر باید 10 صفحه بوده و نیز ویدئوی ارسالی نباید بیشتر از 5 دقیقه باشد البته آثار میتواند در ساختار ارایه شفاهی، داستان، انیمیشن، اینفوگرافیک و … به دبیرخانه ارسال شود.
بخش ویژه دانشجویان
در بخش دانشجویان نیز محورهای؛ کاربرد غیربرقی نیروگاه اتمی، روشهای نوین مدیریت پسماندهای پرتوزا، روشهای نوین پاکسازی زمینهای آلوده به مواد پرتوزا،(طرح پیشنهادی) منابع طبیعی پرتوگیری مردم، نقش فناوری هستهای در مدیریت و کاهش آلودگی پلاستیک در محیط زیست، کاربرد ایزوتوپهای پایدار و ایمنی نیروگاههای هستهای(ویدئویی) در نظر گرفته شده که علاقهمندان میتوانند توصیفات خود از موضوعات اعلام شده را در یک طرح پیشنهادی و یا ارایه ویدئویی به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
توصیفاتی که در قالب طرح پیشنهادی نوشته میشوند، باید به گونهای باشند که جنبه عملیاتی در داخل کشور را داشته و سرمایهگذار را برای انجام دادن آن طرح ترغیب کند. طرح پیشنهادی ارسالی حداکثر در 10 صفحه بوده و باید حاوی چکیده، مقدمه، پیشینه موضوع، طرح مسئله و پاسخ به مساله باشد.
دانشجویان میتوانند به صورت یک نفره و یا در گروههای حداکثر 2 نفره آثار خود را ارسال کنند. مقطع و رشته تحصیلی دانشجویان فاقد اهمیت است.
گفتنی است بر اساس اعلام دبیرخانه دومین جشنواره «من فناوری هستهای هستم»؛ از هر فرد تنها یک اثر پذیرفته و داوری میشود و در صورت ارسال چند اثر، تنها نخستین اثر ارسال شده بهمنظور داوری در نظر گرفته میشود و باقی آثار بررسی نخواهند شد. آثار دریافتی بر اساس درستی مطالب، میزان تاثیرگذاری بر مخاطب، ارتباط با موضوع، خلاقیت و اصالت اثر داوری خواهند شد.
علاقهمندان بهمنظور کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در جشنواره میتوانند به وبسایت جشنواره به آدرس https://nso.nstri.ir مراجعه کنند.
روابط عمومی سازمان انرژی اتمی
برچسب ها :انرژی اتمی ، سازمان انرژی اتمی ، مسابقه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0